Govt. Degree College for Women, Baramulla One Day National Workshop

Theme: "EMPOWER WOMEN TO BRING DEVELOPMENTAL REVOLUTION"

Program Copy (22nd March, 2022)

PROGRAMME	BY	FROM	TIME
MODERATER	Dr. Urfain Habib		
		11:00 am	05 Minutes
COLLEGE PROMO VIDEO	Mr. Shahnaz Amin	11:05 am	05 Minutes
MEMENTO DISTRIBUTION	Prof. Fahmida Bano (Principal & Faculty Members)	11:10 am	05 Minutes
WELCOME	Prof. Fahmida Bano		
ADDRESS	(Principal)	11:15 am	10 Minutes
GUEST LECTURE	Ms. Manjula Sularia (Life Skill Director – Prasanchetas Foundation)	11:25 am	65 Minutes
	HANDS ON SESSION	12:30 pm	30 Minutes
VOTE OF THANKS	Dr. Irfana Showqi (HoD EVS)	01:00 pm	05 Minute
SECOND SESSION			
OUT DOOR ACTIVITIES IN COLLEGE CAMPUS			

COORDINATOR: (Prof. Maryam Noor)

Organized by: WOMEN DEVELOPMENT CELL